Drama Dendam Cinta Arissa lakonan Atikah Suhaime dan Hisyam Hamid


Tonton drama bertajuk Dendam Cinta Arissa akan mula bersiaran pada 9 Mac 2020, setiap hari Isnin hingga Jumaat jam 7 malam di slot Drama Vaganza Astro Ria dan live streaming di Astro GO.

Drama ini merupakan terbitan syarikat produksi Radius One Sdn Bhd, skrip Eenaz Mokhtar dan arahan Shahrulezad Mohameddin dan Uchee Fukada.

Drama Dendam Cinta Arissa

Para Pelakon

Atikah Suhaime, Fezrul Khan, Hisyam Hamid, Arash Mohd, Nurlina Syafiqah Zakbah, Ruzana Ibrahim, Aidil Aziz, Shiqin Kamal, Putri Hanan, Noryati Taib, Dilla Ahmad.

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4
Episod 5 Episod 6 Episod 7 Episod 8
Episod 9 Episod 10 Episod 11 Episod 12
Episod 13 Episod 14 Episod 15 Episod 16
Episod 17 Episod 18 Episod 19 Episod 20
Episod 21 Episod 22 Episod 23 Episod 24

Lagu Tema / OST

Retak - Han Byul

Sinopsis Dendam Cinta Arissa

Setelah lama bercinta, Zariman akhirnya melamar Arissa untuk menjadi isterinya dan mula membuat perancangan perkahwinan.

Arissa dilanda dilemma, takut sekiranya selepas dia berkahwin dan berpindah, Suraya tidak dapat menjaga nenek mereka (Saleha) dengan baik.

Sementara itu, Rafael dilanda kemelut rumahtangga apabila dia syak Diana curang dengan dia. Diana akhrinya mengaku yang dia curang dan meminta Rafael supaya lepaskan dia.

Perkahwinan Arissa dan Zariman musnah apabila Rafeal melanggar Zariman dan melarikan diri untuk mengejar isterinya. Ingin jujur pada Arissa namun Rafeael jatuh cinta dengan Arissa tanpa sengaja.

Gambar Pelakon